Bent u werkgever? Ontdek dan snel alle voordelen die wij als Werkgeversserviceteam van gemeente Almere u te bieden hebben!

 Werkgeversserviceteam

Gemeente Almere

Logische stap naar nieuwe medewerkers

 

Werkgeversserviceteam

Gemeente Almere

Ook voor de banenafspraak

Werkgeverserviceteam

 Gemeente Almere

 Vraag ernaar bij uw accountmanager

 

Succesverhalen

Toon alle

Stewardtraject Connexxion: "Echte leeromgeving gecreëerd"

2 sep - Je komt ze misschien wel eens tegen: de stewards van Connexxion. Op drukke busstations als Almere Centrum en Almere Buiten zorgen ze voor extra service. Vragen van reizigers beantwoorden, een kinderwagen helpen inladen, de perrons netjes houden. Prettig voor de klant en voor Connexxion. Maar ook voor de gemeente, want de stewards zijn mensen met een uitkering die via deze werkervaringsplaats de stap richting arbeidsmarkt zetten. We nemen een kijkje.
Lees meer

Nieuws

Toon alle

Spotlight voor WST Almere

20 juni - Een mooie prijs voor het Werkgevers Service Team van gemeente Almere: accountmanager Ivo Schrijvers mocht vrijdag 16 juni de Locus Spotlight in ontvangst nemen. De onderscheiding is bedoeld voor professionals die zich inzetten voor publiek-private dienstverlening en werd dit jaar voor de zesde keer uitgereikt. Ivo en zijn collega’s Monique Menting en Ronald Mom van WSP Groot Amsterdam kregen de Spotlight op luchthaven Schiphol tijdens de ‘Luchtvaart Inclusief” bijeenkomst.
Lees meer
temp content

even geduld a.u.b.